PISPALAN RADIO

729 kHz AM - 99,5 MHz FM

Kuuntele verkkoradiosta
Facebook

Pispalan Radio is back!

Pispalan Radio on palannut pysyväisluvalla FM-taajuudelle 99,5 MHz. Radio jatkaa luonnollisesti myös internetissä (klikkaa ylläolevaa kuvaa). Kuten huomaatte, kotisivut ovat vielä työn alla, mutta hiljaa hyvä tulee... Aiempia tarinoita ja historioita voi lukea osoitteessa www.pispalanradio.fi.

UUTISIA:
Perustamme eli vanhan tanssi- ja iskelmämusiikkimme päivä alkaa klo 7.00 ja päättyy klo 24.00 (sunnuntaisin klo 9.00 ja klo 22.00). Muuna aikana eli öisin lähetämme sekalaista satsia latinomusiikkia, bossa novaa, reggaeta, klassista musiikkia, uutislähetyksiä sekä paikallishaastatteluja uusintoina.

Uutuutena tuomme amerikkalaisen riippumattoman uutiskanavan Democracy Now!:n tunnin mittaisen uutiskattauksen klo 01.00 ja 06.00. Perjantaisin klo 19.00 on luvassa amerikkalaista nykykantria esittelevä ohjelma (uusinnat la ja su klo 21.00). Iltapäivisin muistutamme ihmisiä kirjastolaitoksen tärkeydestä: kerromme, missä ja milloin Tampereen kaupungin kirjastoautot juuri Sinun kotisi lähellä pysähtyvät - pikku muistutuksena hyvissä ajoin ennen laikkuauton saapumista! Herran sanaa halajaville tarjoamme sunnuntaisin klo 11.00 jumalanpalveluksen suorana lähetyksenä Pispalan kirkosta.

Ja kaikkea muutakin on luvassa. Eiköhän tässä jo uutisia näin alkuun...

 

Copyright 2016 Pispalan Radioyhdistys Ry